Новите Little Giants от Miele.

Открийте компактните перални и сушилни машини за търговска употреба – открийте и иновативни технологии за още по-голяма производителност при почистване, икономичност, удобство за потребителя и гъвкавост.

Моля, прелистете

Вашите предимства

Образцова ефективност

Благодарение на изключително кратките времена на циклите всички дози пране се изпират и изсушават само за 86 минути, като пестенето на вода, електроенергия и перилни препарати съхранява ценни ресурси.

Превъзходно качество

Качеството и съвършенството на Miele се проявяват не само във функциите, издръжливостта и ниските експлоатационни разходи на Little Giants. Отличното почистване и много деликатното третиране на текстилните изделия надминава всички изисквания, предявени към търговските системи за пране.

Свързаност

Предоставената от новите Little Giants иновативна гама от възможности за осъществяване на връзка опростява документирането на процесите на пране и дава възможност за отправяне на запитвания за състоянието и за правене на резервации от смартфон.

По-голяма гъвкавост и удобство

Разнообразието от размери на барабаните и индивидуалните програми отговарят на специфичните изисквания на широк кръг от целеви аудитории, а интуитивният сензорен дисплей и навигацията на 32 езика правят потребителския интерфейс и практиката изключително лесни и удобни.

Решение за всеки отрасъл.

Независимо дали става въпрос за ресторант, хоспис, за фризьорския бизнес или за даване под наем – новите Little Giants от Miele отговарят идеално на търговските изисквания за изпиране.

Хотели и кетъринг

Стабилна основа за първокласно гостоприемство

Добре изпраните текстилни изделия са най-добрата референция за хотел или ресторант и допринасят в голяма степен за усещането на гостите, че са си у дома и за тяхното желание да дойдат пак.

За да могат кърпите, халатите за баня и покривките да бъдат отново на разположение след употреба в най-кратък срок, новите Little Giants имат специално предназначени за хотели и ресторанти програми от бизнес клас, които изпират и изсушават прането за едва 86 минути.

Хосписи

Стабилна основа за грижи с внимание.

В домовете за грижи и в хосписите вниманието на персонала допринася също толкова за чувството за добро състояние и за усещането за дом, колкото хигиената, чистотата и внимателното третиране на личното облекло.

Със своите специални програми за дезинфекция новите Little Giants от Miele чистят добре и деликатно и отговарят на най-високите стандарти за хигиена. Благодарение на изключително кратките цикли и на техния интуитивен интерфейс новите машини в идеалния случай поддържат процесите в специализираните заведения.

Малък бизнес

Точната работа за доволни клиенти.

Независимо дали става дума за фризьорски салон, кафене или магазин за месо – всеки бизнес, който се стреми да предложи на своите клиенти отлично обслужване, се нуждае от професионално решение, когато става въпрос за грижа за прането, за да се освободи време, посветено на основната дейност.

С новото поколение Little Giants изпирането и сушенето на Вашите текстилни изделия е лесно, удобно и пести време. Специално разработените програми перат и изсушават добре и деликатно. И благодарение на техните компактни размери новите машини са идеални за разполагане в малки помещения.

Жилища под наем

Стабилна основа за живот без затруднения

Професионалният подход към прането и сушенето увеличава в невероятна степен нивото на удобство, когато се живее под наем.

Характеристики, като изключителна издръжливост, ниски експлоатационни разходи и сензорен дисплей с текст на местния език, правят Little Giants идеалното предложение за жилищни кооперации, в които има големи обеми пране, и в същото време е необходимо да се удовлетворяват индивидуалните нужди на различни потребители. Нещо повече, процесите на резервиране и на плащане са опростени благодарение на възможността за осъществяване на връзка.

Други клонове

Основата за неизброими възможности

Естествено, новите Little Giants са подходящи за употреба и в много други области, като спа комплекси, противопожарни служби, на борда на яхти или в детски заведения.

Научете повече!

Представянето е всичко

Новите Little Giants се предлагат в два модела с висока производителност. Пералните машини и барабанните сушилни от серията Performance се отличават с кратките си цикли, цялостното почистване и невероятната си икономическа ефективност, а нашите модели Performance Plus са също с различни обеми на барабана, изцяло сензорен цветен дисплей, с текст на 32 езика и свързаност.

Miele Performance:

Убедителни работни характеристики за бизнес потребители.

Перални машини Performance

Кратки цикли: прането отнема само 49 минути

Деликатен процес на пране благодарение на патентования барабан тип “пчелна пита”

Голям капацитет на зареждане 7 kg

Цялостно отстраняване на замърсяванията чрез бизнес програми за пране

Удобна работа с ергономичния въртящ се селектор M-Select

Значителни икономии на вода и електрическа енергия

Сушилни Performance

Голям капацитет на зареждане 7 kg

Много кратки цикли с продължителност само 37 минути

Специални програми за целеви групи

Удобна работа с ергономичния въртящ се селектор M-Select

Оптимално сушене благодарение на PerfectDry на Miele

Заемат малко място, само 0,5 m²

Формуляр за връзка