Интуитивните органи за упр. правят готвенето лесно

Дисплей 
Изключителен външен вид и функционалност: информацията се извежда в ясен текст на многоцветен 7-инчов сензорен дисплей, за да се гарантира лесно разбиране. Потребителският интерфейс е координиран с философията за управление на уредите за вграждане от поколение 7000, което Ви позволява да управлявате няколко уреда по един и същи начин. А многоезичният дисплей позволява на потребителите да управляват уреда на множество различни езици. 
SmartSelect White 
Със SmartSelect можете да задавате бързо и лесно нива на мощност и времена. Благодарение на белия дисплей с изключително силен контраст, настройките са още по-лесни за четене. Готварските плотове с управление SmartSelect White разполагат със същите функции за удобство като SmartSelect – например лесното задаване на време. 
SmartSelect 
Със SmartSelect можете да задавате бързо и лесно нива на мощност и времена. Всяка зона на готвене има цифров дисплей с жълта подсветка, която може лесно да се чете от всякакъв ъгъл. SmartSelect улеснява задаването на таймера като таймер за минути, а автоматичното изключване може да се избере отделно. 
ComfortSelect 
Вашият команден център за готвене: Вие управлявате всички зони за готвене и нива на мощност чрез централният цифров дисплей. Допълнителните функции също са лесни за използване, тъй като са подредени директно над цифровия дисплей. От тук можете също да задавате бързо и лесно таймери.
EasySelect 
Концентрирайте се върху важните неща: EasySelect управлява всички зони за готвене и нива на мощност чрез централен цифров дисплей. Органите за управление се фокусират върху най-важните функции. 
Въртящи се органи за управление 
С въртящите се органи за управление можете да задавате бързо и интуитивно нива на мощност и времена. За всяка зона за готвене има отделни въртящи се органи за управление, които можете да използвате, за да изберете своите настройки. 
Цифри като пример за предимствата на продукта