Несравнима гъвкавост

Цялата повърхност
Насладете се на идеална свобода: можете да използвате цялата повърхност на готварския плот без предварително зададени зони за готвене за максимална гъвкавост. Можете да поставяте готварските съдове навсякъде където пожелаете и според всяка ситуация. До шест подходящи за индукция готварски съдове, тигани и чинии за запичане може да се поставят където си поискате. Нашите плотове с индукция по цяла повърхност се предлагат в различни ширини на уреда.
Интелигентно откриване на тигани 
Гъвкав котлон, гъвкава употреба: с интелигентната функция за откриване на тиган, елементите за управление винаги се показват в правилната позиция – независимо къде върху плота се намират тиганите. Органите за управление се виждат само ако има поставен тиган, което гарантира елегантен външен вид. Те винаги са ясно зададени към въпросния тиган и ако бъде преместен, те го следват. Всичките ни котлони на цяла повърхност включват интелигентно откриване на тиган. 
Подпомагане на позиционирането 
Поставете тиганите на челна позиция: тази функция гарантира разполагане на тиганите Ви в идеалната позиция. Тя оптимизира Вашето готвене, като не Ви позволява да поставяте тигана на грешното място и да използвате грешната настройка за мощност. Оптималната позиция се обозначава звуково и визуално по интуитивен начин – просто преместете тигана на съответното място. 
SilentMove 
Благодарение на SilentMove, можете да местите тенджери и тигани на вашия котлон особено тихо. Това се осигурява от специалната отпечатана стъклокерамика. Това означава, че можете да местите своите съдове за готвене удобно и тихо – за по-приятно готвене.
Цифри като пример за предимствата на продукта