Първокласен дизайн и технология в широк мащаб

Exclusive to Miele
Exclusive to Miele
Exclusive to Miele
Exclusive to Miele
Exclusive to Miele
Впечатляващ външен вид
Невероятният външен вид на уредите MasterCool Ви дава представа за прецизността и отдадеността, които са вложени в избора и обработката на материалите. Несравнимият външен вид отразява изключителното внимание към детайлите.
Exclusive to Miele
Ненадминато качество
Съвършенство и прецизност от най-високо качество. Всичко започва с избора на правилните материали. Висококачествени стъклени рафтове, пластмаса, която не се надрасква, и здрави алуминиеви рамки характеризират най-високото качество. Знанията и опитът са най-добрите съветници по пътя към висококачествените крайни продукти.
Дизайн в най-добрия му вид
Не може да се желае нищо повече от уникалните вътрешни характеристики. Хоризонталните линии подчертават изчистения дизайн. Гладките, покрити с бял лак странични стени в уреда се почистват лесно и допринасят за отличното осветление без отблясъци.
Exclusive to Miele
Максимално удобство
Уредите MasterCool предлагат ежедневно най-доброто по отношение на удобството, като например идеални условия за съхранение на хранителните продукти, подаване на лед и вода, брилянтно проектирано осветление и удобно боравене. Уредите MasterCool отговарят на най-строгите изисквания на Вашите ежедневни потребности.
С разработването на уредите MasterCool с голяма вместимост Miele установява нови стандарти. Висококачественият дизайн, впечатляващите иновации и несравнимите функции за удобство са съчетани в хладилни уреди от най-висок калибър. Благодарение на MasterCool можете да изпитате удоволствие и удобство на съвсем различно ниво.
Exclusive to Miele
Цифри като пример за предимствата на продукта