Коя система за свежест предпочитате? 

Прясната храна е в основата на пълноценен, здравословен живот. Плодовете и зеленчуците трябва да се консумират хрупкави и свежи както при купуването им на местния пазар. Но кой има времето да купува пресни продукти всеки ден?Освен качеството на хранителните продукти при покупката, важни са и правилните условия на съхранение. Те определят колко прясна, вкусна и здравословна ще бъде храната, когато я приготвяте за консумация. Решението: системите за свежест на Miele, състоящи се от PerfectFresh Active, PerfectFresh Pro зона и DailyFresh. 
PerfectFresh Active
Повече свежест не е възможна: активно и видимо овлажняване в чекмеджето се осигурява от овлажнител, като по този начин се предотвратява извличането на влага от храната. Дори когато чекмеджето е само частично напълнено, плодовете и зеленчуците се съхраняват оптимално. В допълнение към активната функция на овлажняване, тази система за свежест предлага автоматично контролирана температурна зона между 0 и +3 °C. Това позволява на месото, рибата и много видове млечни продукти да остават свежи три пъти по-дълго или до пет пъти по-дълго в случая на плодове и зеленчуци.brКомбинация от функция и естетическа привлекателност – истинско и незабавно привличане на вниманието! 
PerfectFresh Pro зона
Храната остана свежа до пет пъти по-дълго време. В автоматично контролираните температурни зони при температури между 0 и +3 °C месото, рибата и много видове млечни продукти остават свежи до три пъти по-дълго. Плодовете и зеленчуците запазват свежестта си до пет пъти по-дълго – благодарение на индивидуалното управление на нивото на влажността в чекмеджето.  
DailyFresh
Просторните чекмеджета в отделението на хладилника предлагат място за много пресни хранителни продукти. В чекмеджето се поддържа добро ниво на влажност. Това означава, че плодовете и зеленчуците остават свежи за до два пъти по-дълго.Определени модели разполагат с чекмедже ExtraCool, в което температурата е по-ниска спрямо останалата част от хладилника – идеалното място за съхранение на месо, риба и млечни продукти.
Цифри като пример за предимствата на продукта