Прави печенето по-забавно!

Exclusive to Miele
Пиролиза
Пиролизата е автоматизиран процес, при който нагарът във фурната се изгаря до пепел при много висока температура. По този начин трудното търкане и абразивните препарати остават в миналото. Функцията за почистване чрез пиролиза превръща всички остатъци от храна в пепел, която се отстранява лесно от стените на фурната без следа. Когато става дума за консумация на енергия: колкото е необходимо – колкото е възможно по-малко.
Exclusive to Miele
PerfectClean покритие
Почистването е лесно: много компоненти на фурната Miele, например отделението за готвене, тавите за печене и решетките за печене на тестени изделия и месо, са с патентовано покритие на повърхността с уникални незалепващи свойства. Упоритите замърсявания се отстраняват лесно с вода с малко препарат за миене и гъба.
PyroFit покритие
Благодарение на покритието Pyrofit не само отделението за готвене, но и страничните водачи, решетките за печене и напълно телескопичните водачи FlexiClip са искрящо чисти след всяка програма за пиролиза. По време на пиролизата аксесоарите с покритие Pyrofit могат да останат във фурната, за да бъдат почистени едновременно с нея.
В зависимост от модела Цифри като пример за предимствата на продукта