Истинска наслада за вашия кухненски екип

Традиция и иновация: готвенето на пара се променя
Съвременното готвене на пара води началото си от Китай. В Китай ястията на пара са основен начин за приготвяне на храна от хиляди години. Много преди нашето време са били използвани тенджери с двойни стени, за да се отдели храната от водата. Предимствата на този нежен начин за готвене са били подценявани дълго време в западния свят. Благодарение на фурната за готвене на пара Miele можете най-после да се възползвате от това чудесно кулинарно изкуство у дома – лесно, удобно и невероятно вкусно. 
защо готвенето на пара е толкова здравословно
Повече аромат, повече витамини: ястията, приготвени във фурната за готвене на пара Miele, са празник за сетивата. Преди всичко, силният и чист аромат и приятната плътност "ал денте" на храната ще Ви харесват всеки път. Принципът на готвенето на пара е колкото прост, толкова и ефикасен: храната се обвива нежно в гореща пара. Непосредственият топлообмен гарантира бързо сготвяне, без да е необходимо време за загряване. Храната не се потапя във вода и така запазва аромата и витамините, като се намалява загубата на хранителни вещества. Със своя нежен метод за готвене фурната за готвене на пара е особено подходяща за деликатни храни, като например меки зеленчуци и риба, но също за месо и картофи.
Цифри като пример за предимствата на продукта