Вход за доставчици

За партньори и за тези, които биха желали да бъдат такива!

Lieferanten Login

Портали за доставчици

Ние предоставяме два портала с различна структура. Като регистриран доставчик вие ще откриете нашите покани за оферти и търгове в нашия стратегически портал за снабдяване. При предварително споразумение нашите заявки и изисквания са на разположение като списъци и/или ресурси за изтегляне в оперативния портал. Моля, използвайте специалната връзка, която ви е изпратена по имейл, за да изтеглите CAD данни. Тази връзка не е на разположение на нашата начална страница.

Operatives Beschaffungsportal

Оперативен портал за снабдяване

Нашите оторизирани от Miele доставчици могат да получат достъп до нашите заявки и изисквания посредством оперативния портал за снабдяване.

Към портала
Strategisches Beschaffungsportal

Стратегически портал за снабдяване

Регистрирали сте се успешно и получавате покана от нас за предоставяне на оферта? Тогава вие сте на правилното място! Моля, последвайте връзката.

Към портала
Lieferant werden

Станете доставчик

"Добре дошли на борда" – следвайте инструкциите за нашия процес на включване и се представете. Моля, обърнете внимание, че трябва да попълните коректно и изцяло вашия профил на доставчик.

Научете още тук
Einkaufspolitik

Политика на закупуване

Качеството на Mieleзапочва още с покупката. Философията на компанията "Immer besser" (По-добри завинаги) важи също и за нашите цели при закупуването.

Още информация