За нас

Добри причини да изберете Miele Professional

Качество на Miele Professional

Качество, на което можете да разчитате. Уредите Miele Professional са разработени от инженери на Miele, а внимателно подбраните компоненти се произвеждат основно в нашите собствени компетентни центрове в Германия и в Европа. За нас немското инженерство основно е свързано с обръщане на внимание към детайла. И с това, че ние полагаме всички усилия дори за най-малкото подобрение.

Това означава, че можем да гарантираме максимална издръжливост на продуктите и 100 % качество на всичко, което правим, с което не може да се сравнява никой друг в индустрията.

 

Ефективност на Miele Professional

Водещото предимство на Miele Professional в областта на качеството се отплаща дългосрочно. Ако вземете предвид разходите за целия сервизен живот на нашите продукти, ще видите колко икономични са нашите уреди. За нашите клиенти немско инженерство означава и първокласна ефективност, издръжливост, ниска консумация на вода и енергия — съчетани с бързи и безопасни процеси и дълготрайна, безпроблемно работеща технология.

 

Представяне на Miele Professional

Каквито и да са изискванията, възложени на нашите машини, представянето и дълготрайността на нашите издръжливи машинни дизайни не спират да впечатляват. Всички наши продукти преминават пълни функционални изпитвания и едва след като преминат всеки тест, са готови за ежедневна употреба. Те ще продължат да работят ефективно и безпроблемно дълго време, позволявайки на нашите клиенти да се концентрират върху основната си задача — да осигуряват перфектни резултати.

 

Ергономичност на Miele Professional

Уредите Miele Professional предлагат многобройни умни функции и се адаптират с прецизност, за да отговорят на индивидуалните изисквания. Много от тези процеси се изпълняват автоматично, но свободата за настройване на параметрите на програмата е това, което прави използването на нашите уреди толкова бързо и интуитивно. Простото навигиране в текстовия дисплей осигурява лекота на използване.

 

Сервизно обслужване на Miele Professional

Нашето обслужване започва още преди да са доставени продуктите. Ние провеждаме внимателен анализ на мястото, заедно с детайлни изчисления за ефективността. Заедно с клиентите ни, ние създаваме специфични решения за индивидуалните случаи. Резултатът е специфицирана за потребителя система, която гарантира безопасни и ефективни процеси. Нашият сервизен персонал е винаги наличен за клиентите ни в работно време. Индивидуално съобразените ни договори за обслужване и поддръжка предлагат пълно спокойствие. Регулярното инспектиране, сервизиране и поддръжка води до безопасни и надеждни работни процеси, предотвратявайки по този начин прекъсване на работата и защитавайки вашата инвестиция. Но ако все пак нещо се случи, нашата мащабна сервизна мрежа Miele Professional може да реагира изключително бързо.

Философия

Miele Professional произвежда промишлени продукти за сектори, използващи промишлени миялни, технологии за пране, лабораторни технологии, стоматологични и медицински технологии. Където са необходими иновативни висококачествени продукти с отлична почистваща производителност и високи хигиенни стандарти, Miele Professional е първият избор.

Повече за корпоративната философия

История

От повече от 90 години промишлените продукти са успешна област за Miele & Cie. KG. В началото това беше под формата на големи перални машини, след това се появиха миялните, а от 60-те години на миналия век — и медицински продукти. От 2000 г. насам Miele Professional се разви от просто продуктов производител до системен доставчик на промишлени решения.

Повече за историята на Miele

Управление

Miele Professional International се ръководи от г-н Андреас Бардуна (Маркетинг / Продажби) и г-н Михаел Кримпман (Технологии).

Оперативните дейности в областта Professional на търговската компания за Германия са отговорност на г-н Мартин Хюбнер.

Повече за управлението на Miele

Бизнес развитие

През финансовата 2022 година компанията постигна продажби от 5,43 милиарда евро. Това съответства на увеличение на 591,0 млн. евро, или 12,2%. В Германия оборотът е 1,47 млрд. евро. Към 31 декември 2022 г. в Miele Group работят около 23 300 души по целия свят, 11 900 от които в Германия.

Повече за бизнес развитието

Устойчиво развитие

За Miele устойчивото развитие е част от ценностите и традициите на компанията и е незаменима основа за дългосрочния корпоративен успех. Miele е член на организацията за устойчива световна икономика "Глобален договор" на ООН и е подписала "Хартата за многообразието". Miele публикува доклад за устойчивото си развитие на всеки две години.

Повече на Miele-Nachhaltigkeit.de