Накратко: 125 години качество

Празнувайте нашата 125-а годишнина с нас и разгледайте нашата обещана колекция. Модели 125 Edition – предлагащи иновативни функции и безплатни аксесоари. И модели 125 Gala Edition – предлагащи безплатна 125-седмична Удължена гаранция, безплатни аксесоари и иновативни функции. В допълнение, избрани кухненски уреди сега се предлагат в ексклузивен матово черен цвят.*

Откакто проектирахме и доставихме първия си сепаратор за сметана през 1899 г., нашата философия и убеждение остават непроменени: Immer Besser. Чрез качество и иновация продължаваме да подобряваме Вашия дом и живот с ексклузивни дизайни, удобни функции и интелигентни уреди.
Нашата Юбилейна колекция

Поглезете се със специалните оферти

Изображение на прахосмукачка Miele Triflex
Изображение на перални Miele

125 Gala Edition: Престижни уреди, Разширени предимства.

Нашите най-престижни уреди сега се предлагат с безплатни аксесоари, иновативни функции и безплатна 125-седмична Удължена гаранция*. Възползвайте се от бързи ремонти, сервизно обслужване и замяна – изцяло предоставени от Miele. В допълнение, избрани кухненски уреди сега се предлагат в ексклузивен матово черен цвят.

125 години ...

Ние създаваме най-модерните уред, проектирани за дълготрайна производителност.

Качество

Доставяме иновативни технологии и отлични резултати – от 1899 г.

Иновация

Ние сее гордеем със създаването на първокласни дизайни, които допълват перфектно дома Ви.

Винаги актуален дизайн

Всички наши продукти и патентовани функции са проектирани да изпълняват най-високия ни стандарт.

Ексклузивни функции

Непоколебим фокус върху майсторската изработка – понеже качеството винаги печели накрая.

Уникално Miele

Поглед отблизо

Изображение на жена и дете в кухнята Приложение на Miele**

Свързани уреди

Улеснете ежедневивето си мобилното приложение на Miele

С мобилното приложение имате достъп до допълнителни функции за по-голямо удобство.

Изображение на уреди Miele в Матово черно

Познати уреди, нов дизайн

125 Gala Edition в Матово черно

Избрани кухненски уреди сега се предлагат в ексклузивен матово черен цвят с безплатна 125-седмична Удължена гаранция.

Често задавани въпроси

Всичко, което искате да знаете за активирането на Удължена гаранция и приложението на Miele**. Щракнете тук за пълния списък на Често задаваните въпроси, а Правилата и условията могат да бъдат намерени тук.

Как мога да активирам 125-седмичната Удължена гаранция за уреда си?

QR код

Моля, уверете се, че уредът Ви има право на 125 седмици Удължена гаранция. За да активирате 125-седмичната Удължена гаранция, трябва да свържете уреда си към приложението на Miele**. За прахосмукачки и KWT 7112 iG Obsidian Black черно/мат 125 Gala Edition е достатъчно да регистрирате продукта в приложението на Miele**. Моля, сканирайте QR кода, за да изтеглите или да отворите приложението на Miele**. Следвайте инструкциите в приложението на Miele**, за да добавите новия си уред Miele. Автоматично ще бъдете подканени да активирате своята 125-седмична Удължена гаранция след това.

125-седмичната Удължена гаранция предлага ли се за всички уреди Miele?

125 -седмичната Удължена гаранция се предлага за избрани продукти за отпразнуване на 125-годишнина на Miele. Всички Gala уреди, с подарък 125 седмици удължена гаранция може да разгледате тук.

Как да свържа уреда си към приложението на Miele**

Моля, изтеглете приложението на Miele** от App Store или Google Play Store. Отворете приложението и следвайте инструкциите, за да добавите уреда си. За инструкция стъпка по стъпка за процеса на сдвояване, моля, погледнете и нашите видеоклипове за сдвояване.

Какъв е целият период на гаранцията на моя уред 125 Gala Edition?

Допълнителната гаранция стартира директно след 2-годишната гаранция на Miele, удължавайки я с още 125 седмици. Целият период на гаранцията е 4 години и почти 5 месеца.

Уредът ми има право на допълнителна 125-седмична Удължена гаранция. Мога ли да удължа това покритие за по-дълъг период?

Да, можете да удължите своята допълнителна 125-седмична Удължена гаранция до общо 10 години срещу еднократна такса. Моля, свържете се с нашия Контактен център Miele.

Какви са предимствата на използването на приложението на Miele**?

Вашият перфектен спътник: с приложението на Miele** винаги можете да следите Вашите уреди Miele. Бихте ли искали да наблюдавате процеса на готвене във фурната или да разберете дали програмата за пране е приключила? Приложението Ви предоставя цялата необходима информация и е бързо и лесно за използване. Предлагат се и допълнителни услуги, например поръчка на любимите Ви консумативи и аксесоари Miele само с няколко щраквания.

Какви нови функции са добавени към приложението на Miele** за 125-ата годишнина?

Със 125 години опит ние виждаме ясно, че бъдещето на битовите уреди е интелигентно. Затова ние въвеждаме вълнуващи нови функции, например Таблото за управление на потреблението, Устойчиви рецепти или Съвети за екология и съхранение.

Устойчиво готвене

Екологичното готвене означава повече от готвене на зеленчуци на пара. Ние празнуваме годишнината на Miele с допълнителни устойчиви рецепти в приложението на Miele**. Открийте как да готвите екологично с приложението на Miele**, получете вкусно вдъхновение, но и помощ в предотвратяването на разхищение на храна с нашите съвети за готвене и съхранение.

Табло за управление на потреблението

Насладете се на пълна прозрачност на Вашето потребление на енергия и вода, като свържете Вашата пералня и съдомиялна машина към приложението на Miele**. Индивидуални ежемесечни доклади с индивидуални изводи – популярна функционалност сред нашите клиенти – са настроени да се стартират по време на юбилейната година в приложението на Miele**. Ръцете Ви са заети? Попитайте удобно Alexa или Google за данните за Вашето потребление.

Винаги актуализирани

Искате ли Вашите свързани битови уреди Miele винаги да се актуализират без усилие? Няма проблем, благодарение на нашата функция RemoteUpdate. Наличните софтуерни актуализации просто се изтеглят и се инсталират, когато е възможно. Подробности за актуализацията могат да бъдат намерени в приложението на Miele** като бележки към версията.

Miele през годините

Присъединете се към нас в изследването на нашето наследство, през еволюцията на нашите продукти и марка.

Бележки под линия
  1. 1.
    * Офертите се различават в зависимост от модела. Ще намерите ваучер, за да заявите безплатния си аксесоар и/или Удължената гаранция, в опаковката на Вашия продукт. Просто сканирайте QR кодовете върху ваучера и следвайте инструкциите. Удължената гаранция стартира директно след 2-годишната гаранция на Miele, удължавайки я с още 125 седмици. Прилагат се правилата и условията на Удължената гаранция (miele.xy/125-terms). Моля, обърнете внимание, че гаранцията трябва да бъде активирана в рамките на 30 дни от закупуване на уреда чрез приложението Miele**.
  2. 2.
    ** Предлага се за мобилно устройство (за минимални изисквания, моля, направете справка с информацията в app store). Допълнителна цифрова оферта от Miele & Cie. KG. При системата Miele@home са възможни всички интелигентни приложения. Обхватът на функциите може да варира в зависимост от модела и държавата.
  3. 3.
    *** 125 месеца покритие 10 години плюс допълнителни 5 месеца, включително 2 години гаранция на Miele. Повече информация на [добавете препратка към страницата на Удължената гаранция в секцията Сервизно обслужване]. 125-месечната Удължена гаранция не може да бъде закупена със следните продуктови категории: прахосмукачки, кафе машини/CVA, MasterCool, Диалогови фурни, Серии (САЩ).

Присъединете се към нашия бюлетин

Бъдете в крак с пускането на нови продукти, промоциите и новините.