Съдомиялни за вграждане

    Какъв вид уред бихте искали?

    Свободностоящи съдомиялни
    Свободностоящата съдомиялна машина разполага с износоустойчив капак, който може да се използва като работен плот. Тъй като уредът не е вграден, собствениците могат да го вземат със себе си, ако се местят, и да го монтират в новата си кухня.
    Вградени под плот съдомиялни машини
    Идеални за смяна на стар уред в кухнята. Уредът може да се монтира под работен плот. Съдомиялните за вграждане под плот се предлагат в Brilliant white бяло, Havana brown кафяво, Obsidian black черно и покритие CleanSteel.
    Съдомиялни машини с видим панел
    Уредът може да се напасва с кухненските шкафове на Вашата вградена кухня – за напълно изчистен дизайн на кухнята. Възможно е също да се монтират предни панели от неръждаема стомана с покритие CleanSteel.
    Напълно вградени съдомиялни
    Цялата предна част на уреда се скрива зад предния панел на кухненската мебел или преден панел Miele от неръждаема стомана с покритие CleanSteel. По този начин уредът може да се впише идеално в дизайна на Вашата кухня.
    Съдомиялни машини без дръжка с функция Knock2open
    Чукнете два пъти върху предната част на уреда и вратата на съдомиялната ще се отвори автоматично – не изисква дръжка.
    Монтиране на нивото на очите
    Зареждане, без да е необходимо да се навеждате: всички вградени съдомиялни машини Miele могат да се монтират на ергономична височина.
    Цифри като пример за предимствата на продукта