Компанията Miele отблизо

Philosophie

Философия

Компанията Miele е била независим семеен бизнес още от самото си основаване през 1899 г. и е еднакво отдадена на собствениците, служителите, клиентите, доставчиците, околната среда и обществото.

Още информация за
Historie

История


На първите си продукти основателите поставят печат "Immer besser". Тези две думи преминават като непрекъснат червен конец през цялата стогодишна история на Miele.

Още информация за
Geschäftsentwicklung

Бизнес развитие

През финансовата 2018/2019 година, която приключи на 30 юни, компанията постигна продажби в размер на 4,16 млрд. Евро. Това съответства на увеличение от 59,7 млн. евро, или 1,5%. В Германия оборотът достигна 1,2 милиарда евро.

Още информация за
Management

Управление

Miele & Cie. KG се оглавява от петима директори: Олаф Барч, д-р Щефан Брайт (няма снимка), д-р Аксел Книйл, д-р Маркус Мийле, д-р Едуард Зайлер и д-р Райнхард Зинкан.

Още информация за
Nachhaltigkeit

Устойчиво развитие

За Miele устойчивото развитие е не само част от ценностите и традициите на компанията, но и също незаменима основа за дългосрочния корпоративен успех.

Още информация за
Auszeichnungen & Testsiege

Награди и победи на тестове

Непрестанното развитие и усъвършенстване са в основата на всички бизнес дейности на Miele. Многобройните награди и отличия, получени от Miele, доказват, че това е успешна стратегия за Miele

Още информация за

Локации

Понастоящем Miele е представена в 50 страни / региони от търговски представителства, притежавани от компанията. И в около 50 страни чрез официални вносители.

Още информация за
Ansprechpartner

Лица за контакт

Нашите служители с радост ще Ви съдействат, в случай че имате въпроси или заявки.

Още информация за