Автоматично дозиране с вграден PowerDisk

Отлични резултати на почистване
Насладете се на отлични резултати при почистване с AutoDos: първата в света иновативна система за автоматично дозиране с вграден PowerDisk – разработена от Miele. Ние сме разработили съдомиялните и ексклузивния гранулиран прах като прецизно координирана система. В зависимост от избраната програма, гранулираният прах се дозира автоматично – точното количество в точното време. Възможно е също и непрекъснато дозиране в рамките на една програма. Сензор в автоматичната програма измерва степента на замърсяване и адаптира съответно дозата.
Максимална свобода на работа
Съдомиялната от ново поколение предлага максимално удобство за потребителя. Можете да изберете да използвате автоматичната система за дозиране AutoDos с вграден PowerDisk или таблетки или прах по класическия начин през камерата за дозиране. Вие решавате кой перилен препарат да използвате през цялото време.
Няма нужда при всяко стартиране на програма да се тревожите дали съдомиялната разполага с достатъчно препарат, тъй като иновативната система за дозиране с PowerDisk съдържа достатъчно гранулиран прах за приблизително един месец или средно 20 съдомиялни програми*. Това Ви осигурява нов вид свобода. Същото се отнася и за AutoStart*: след като е програмирана, първата в света автономна съдомиялна стартира в желания час на избрания ден. Това прави ежедневният Ви живот по-лесен и се възползвате от уникално удобство.
При програма Normal 60 °C Цифри като пример за предимствата на продукта