Автоматично дозиране с вграден PowerDisk

Отлични резултати на почистване
Насладете се на отлични резултати при почистване с AutoDos: първата в света иновативна система за автоматично дозиране с вграден PowerDisk – разработена от Miele. Ние сме разработили съдомиялните и ексклузивния гранулиран прах като прецизно координирана система. В зависимост от избраната програма, гранулираният прах се дозира автоматично – точното количество в точното време. Възможно е също и непрекъснато дозиране в рамките на една програма. Сензор в автоматичната програма измерва степента на замърсяване и адаптира съответно дозата.
Максимална свобода на работа
Съдомиялната от ново поколение предлага максимално удобство за потребителя. Можете да избирате или да използвате автоматичната система за дозиране AutoDos с интегриран PowerDisk, или да зареждате по традиционния начин с таблетки или прах чрез отделението за дозиране. Вие избирате кой препарат да използвате през цялото време.
За приблизително един месец няма нужда да се тревожите дали съдомиялната разполага с достатъчно препарат, когато стартирате програма, тъй като иновативната система за дозиране с PowerDisk съдържа достатъчно гранулиран прах за около един месец или за средно 20 съдомиялни програми*. Това Ви осигурява нов вид свобода. Същото се отнася и за AutoStart*: след като е програмирана, първата в света автономна съдомиялна стартира в желания час на избрания ден. Това прави ежедневния Ви живот по-лесен и се възползвате от уникално удобство.
В програмата ECO 50 °C Цифри като пример за предимствата на продукта