Начини на загряване за различните методи на готвене

Индукционен
Тенденциите. При готвене на индукционен плот за вграждане топлината се предава директно на основата на тигана. Размерите на тигана се разпознават автоматично. Предимството: практически няма никаква загуба на енергия. Готвенето е особено безопасно, тъй като областта около зоните за готвене остава относително студена.
Газови плотове за вграждане
Готвене на силен или на слаб огън: и двете са възможни на газовите плотове за вграждане Miele. Те се предлагат с различна ширина и разнообразни функции. Газовите плотове за вграждане с електронно управление ProLine са снабдени с новаторски функции за безопасност и удобство.
Електрически
Зоните за готвене се нагряват чрез нагревател, разположен под стъклокерамичната повърхност. Това се вижда чрез червеното сияние на зоната за готвене. Електрическите плотове за вграждане от серията CombiSet се предлагат с различни размери на зоните за готвене, точно както традиционните електрически плотове за вграждане.
Цифри като пример за предимствата на продукта