Страст и очарование, съчетани в марка без аналог

  • Последните новини от света на кулинарията и модата и още много неща!

Miele à la carte

"Miele à la carte" – менюто на Miele

Светът на кулинарията: портрети на най-добрите главни готвачи, опитът в кухнята – лесни, невероятни готварски книги и ръководства, пленителни истории за ястия и напитки и последните тенденции за кухнята, бара и винената изба. Има и рецепти, които гарантират успех, препоръки за напитки, а също така и удобни функции за търсене – ето за това е направено "Miele à la carte".

Още информация за
Miele Fashion

Мода от Miele

Страст, разнообразие, лично изразяване – всичко това е модата. Погледнете студиата на световноизвестните дизайнери и вижте последните тенденции от градовете законодатели в модата по света. Плюс това, полезни съвети по прането и поддръжката ще Ви разкрият как да поддържате дрехите си хубави дълго време.

Още информация за
Aktionen & Kampagnen

Промоции и кампании

Още информация за
Auszeichnungen & Testsiege

Награди и победи на тестове

Непрестанното развитие и усъвършенстване са в основата на всички бизнес дейности на Miele. Успехът на тази стратегия на Miele се доказва от многобройните награди и отличия, присъждани многократно на Miele през годините.

Още информация за
Events & Messen miele

Събития

Насладете се на света на Miele от първа ръка! Позволете си да се вдъхновите и се информирайте по време на разнообразните ни събития.

Още информация за