Правилното решение за всяка монтажна ситуация

Аспираторите за вграждане включват тънки аспиратори, вградени аспиратори, аспиратори за монтаж под шкаф, вградени аспиратори и телескопични аспиратори Miele. Кухненските аспиратори от тази категория са подходящи за монтаж под или в стенен шкаф и се предлагат в режим на рециркулация и отвеждане на въздуха.

Тънки аспиратори

Практически невидими: тънките абсорбатори Miele се монтират в стената. В зависимост от модела под шкафа се вижда само тънък контролен панел от неръждаема стомана или черен обсидиан. Перфектното прилягане за особено минималистични кухни е вариантът с прозрачен стъклен панел.

Аспиратори с долен монтаж

Ако не искате да губите място за съхранение в стенния шкаф, аспираторът Miele за вграждане отдолу е най-доброто решение. Тези компактни и високопроизводителни аспиратори се инсталират лесно под шкаф или на стената като самостоятелни уреди със стенен монтаж. Особено подходящи за малки кухни. 

Смукателни вентилатори

Кухнята с персонализиран дизайн – например с атрактивен аспиратор – може да бъде снабдена със смукателни вентилатори. Този вид вентилатори осигуряват неограничена свобода на планирането и проектирането. Идеален за правени по поръчка аспиратори във Вашата кухня. Вдъхновете се от собственото си въображение! 

Телескопични аспиратори

Ако искате аспираторът да не се вижда изобщо, телескопичният аспиратор на Miele е това, което Ви трябва. Аспираторът с монтиран панел като на кухненските шкафове се скрива дискретно в реда стенни модули. Невидим, когато е изключен, този аспиратор се слива идеално с фона и е отличен за кухня с дискретен дизайн.