Опазване на околната среда

Отговорността на Miele за околната среда продължава вече повече от 120 години. Ние искаме да опазваме нашата природа, тъй като тя е основата за нашето съществуване. Това е причината, като производител на битови уреди от премиум клас, постоянно да се фокусираме върху разработването на устойчиви и иновативни хладилни уреди.
Икономично и екологично охлаждане и замразяване
Само компоненти с най-високо качество, които допринасят за нисък разход на енергия благодарение на идеалната им съвместимост, се използват в хладилниците на Miele. Такива са не само енергоспестяващите компресори и LED лампи с дълъг живот, но също и функции като системата NoFrost, които вървят ръка за ръка с интелигентното управление.
От повече от 10 години Miele извършва проучвания за комплексни системи за свежест, проектирани, за да удължат срока на годност на хранителните продукти на клиентите ни, допринасяйки по този начин за по-голямо удобство и гъвкавост и същевременно за значително намаляване на хранителните отпадъци. Над 70 % от всички охладителни уреди Miele са оборудвани със система за свежест, предлагайки на клиентите най-добрия начин за предпазване и поддържане на свежестта на храната им.
Цифри като пример за предимствата на продукта