Първокласен дизайн и технология в широк мащаб

Exclusive to Miele
Впечатляващ външен вид
Невероятният външен вид на уредите MasterCool Ви дава представа за прецизността и отдадеността, които са вложени в избора и обработката на материалите. Несравнимият външен вид отразява изключителното внимание към детайлите.
Exclusive to Miele
Ненадминато качество
Съвършенство и прецизност от най-високо качество. Всичко започва с избора на правилните материали. Висококачествени стъклени рафтове, пластмаса, която не се надрасква, и здрави алуминиеви рамки характеризират най-високото качество. Знанията и опитът са най-добрите съветници по пътя към висококачествените крайни продукти.
Exclusive to Miele
Дизайн в най-добрия му вид
Не може да се желае нищо повече от уникалните вътрешни характеристики. Хоризонталните линии подчертават изчистения дизайн. Гладките, покрити с бял лак странични стени в уреда се почистват лесно и допринасят за отличното осветление без отблясъци.
Exclusive to Miele
Максимално удобство
Уредите MasterCool предлагат ежедневно най-доброто по отношение на удобството, като например идеални условия за съхранение на хранителните продукти, подаване на лед и вода, брилянтно проектирано осветление и удобно боравене. Уредите MasterCool отговарят на най-строгите изисквания на Вашите ежедневни потребности.
MasterCool съчетава висококачествен дизайн, впечатляващи иновации и несравними функции за удобство в хладилни уреди от най-висок калибър. Насладете се на отличното качество на Miele, което е възможно най-близкото до съвършенство.
Exclusive to Miele
Цифри като пример за предимствата на продукта