Винарни

    Съхранение със стил

    За истинските познавачи насладата от виното започва със самия избор на виното. Колко дълго ще се наслаждавате на плътния му вкус зависи от начина, по който го съхранявате у дома. Правилните условия на съхранение влияят директно върху трайността на виното. Шкафовете за вино на Miele осигуряват идеални условия за съхранение на най-изисканите вина. Можете да настроите различните температурни зони в шкафа за вино, така че да са подходящи за различни видове вино с прецизен контрол на температурата. Това Ви позволява да съхранявате различни видове вино при идеални условия. Особено когато съхранявате вино продължително време, мястото за съхранение трябва да съответства на специфични изисквания по отношение на температурата. Шкафовете за вино Miele предлагат надеждно решение и запазват желаната температура постоянна. Характеристиките са толкова индивидуални, колкото и Вашето вино. Благодарение на разнообразието от дизайни, те могат да бъдат перфектно интегрирани в дизайна на вашата кухня и заедно с професионалния комплект SommelierSet привличат вниманието като дизайнерски продукт.
    Оптимално регулиране на температурата
    В зависимост от вида можете да зададете прецизно температурата в няколко зони. По този начин можете да съхранявате едновременно различни вина на оптимална температура. Когато съхранявате вино продължително време, мястото за съхранение трябва да съответства на специфични изисквания по отношение на температурата. Шкафовете за вино Miele осигуряват идеалните условия
    Максимална многостранност
    Всички бутилки с вино се закрепват здраво на регулируемите поставки за бутилки, изработени от първокачествен бук. Отделните дървени поставки се регулират лесно според размера на бутилките.
    Изключително впечатляващ
    Многостранните свободностоящи уреди се вписват лесно във всякаква околна среда. Благодарение на професионалния комплект SommelierSet шкафът за вино се превръща във впечатляващо дизайнерско произведение.
    Цифри като пример за предимствата на продукта