Отговаря на изискванията Ви

Интегрирани или единични? Miele предлага два различни типа микровълнови фурни: за вграждане в ниша или като настолен уред. Техният неподвластен на времето дизайн и интелигентно управление се вписват идеално в дизайна на Вашата кухня. Или можете да изберете фурната Miele с допълнителна микровълнова функция, ако харесвате удобството на комбиниран уред. Научете повече в зоната за продукти “Комбинирана микровълнова фурна”.

Различни уреди, хармоничен дизайн

Създайте кухня с перфектно хармонизиран дизайн: микровълновите фурни Miele с поле за управление в горната част се вписват безпроблемно с други уреди за вграждане Miele. Това означава, че могат да бъдат поставени навсякъде в кухнята Ви. Вратата на уреда се отваря надолу – като при фурните. Понеже бутоните са разположени в горната част, във вътрешния шкаф е налично повече пространство.

Една позната класика

Нашите уреди SideControl – с бутони, класически разположени отстрани – се комбинират с други уреди за вграждане Miele. Уредите за вграждане с управление SideControl могат да се комбинират вертикално с други уреди за вграждане Miele или да се инсталират самостоятелно. Вратата на уреда се отваря настрани.