Пасва (почти) във всяка ниша

За малки ниши
Най-добрият начин да се възползвате от малките ниши: с височина от само 35 cm, уредите се вписват идеално в шкафове или стенни шкафове.Уредите SideControl със 17-литрово отделение на фурната са идеалното решение за кухни с ограничено пространство. Въпреки компактните им размери, тези уреди са мощни и могат да се използват за затопляне на храна и напитки или приготвяне на закуски между ястията. На въртящата се плоча с диаметър 28 cm може да се постави чиния или няколко по-малки предмета като чаши.
Спестяващ място монтаж
Оптимизирайте използването на място: много шкафове и стенни шкафове предлагат ниша с такива размери. Препоръчваме да използвате допълнителен запълващ панел за монтаж.Уредите SideControl със 17-литрово отделение на фурната са идеалното решение за кухни с ограничено пространство. Въпреки компактните им размери, тези уреди са мощни и могат да се използват за затопляне на храна и напитки или приготвяне на закуски между ястията. На въртящата се плоча с диаметър 28 cm може да се постави чиния или няколко по-малки предмета като чаши. 
Идеален начин за използване на високи модули
Този модел се вписва идеално във високи модули със стандартна ширина. За този размер ниша ние препоръчваме допълнителен дистанционен запълващ панел.
Разнообразни комбинации
Изберете набор от уреди, които отговарят на Вашите нужди: нашите уреди TopControl могат да се комбинират с други уреди за вграждане на Miele, като кафе машина или парна фурна.Голямото отделение на фурната от неръждаема стомана предоставя много място за готвене на големи продукти храна – цели пилета или печива например. Въртящата се плоча с диаметър от 40 cm е предназначена за удобно, адаптивно използване и може да помести множество съдове, чашки или чинии едновременно. Всички тези функции правят Вашата микровълнова фурна надежден партньор, когато става въпрос за приготвяне на храна в големи количества.
Независимо дали планирате нова кухня или искате да замените нов уред в съществуваща кухня, микровълновите фурни за вграждане на Miele могат да бъдат вградени във всяка стандартна ниша.Винаги ще можете да използвате оптимално наличното Ви пространство: различните уреди имат различни размери отделения на фурната и съответните им въртящи се платформи.
Независимо използване 
Нямате подходяща ниша? Тогава настолен уред, който можете да поставите навсякъде върху кухненския плот, е идеално решение. Отделението на фурната от 26 литра с въртяща се плоча с диаметър от 32 cm може да помести чинии, купи или няколко малки предмета. 
Цифри като пример за предимствата на продукта