Нестандартно готвене

Барбекю
Месото, рибата и зеленчуците са особено вкусни, когато са приготвени на грил. Две отделни грил зони с независимо управление Ви дават възможност да печете и да поддържате храната топла едновременно. Гарантирано подхожда на всеки индивидуален вкус: използването на грила с вода прави храната още по-сочна. Използването на вулканични камъни придава на храната автентичния аромат на барбекю на открито.
Мобилно тепаняки
Можете да се насладите на вкусни ястия практически навсякъде благодарение на мобилното тепаняки – на масата, на двора, с приятели. Трябва Ви само електрическо захранване.
Индукционен WOK
WOK тиганът Miele се поставя в специално проектиран отвор – за оптимално разпределение на топлината. Интелигентната система ControlInduc®span class="Q2hhcmFjdGVyU3R5bGUvJElEL1tObyBjaGFyYWN0ZXIgc3R5bGVd" предпазва олиото и мазнината от прегряване. Индукционният WOK Miele предлага и специални предимства за потребителя, като например усилваща технология.
Тепаняки
Храната се приготвя направо върху горещата повърхност от неръждаема стомана. Тепанякито на Miele има два отделни контура за загряване: това Ви позволява например да готвите едновременно ястия с различни изисквания за температурата или да поддържате храната топла.
Грил с горен нагревател
Грилът с горен нагревател е истински универсален уред от професионалната кухня. Той е идеален за карамелизиране, гратиниране и запичане на заливки. Отличаваща функция: грилът с горен нагревател Miele се появява при натискане на един бутон. Ако уредът не е необходим повече, се скрива обратно в плота.
Дълбок фритюрник
Ако обичате хрупкави, вкусни специалитети, дълбокият фритюрник е за Вас. Индикаторът за температура показва кога е достигната желаната температура на олиото с цел безопасно и оптимално приготвяне. По този начин се предотвратява натрупването на акриламиди. Можете да използвате фритюрника не само с олио. С помощта на приспособлението за паста можете да приготвите любимата си паста бързо и лесно.
Везни
Везните се вписват идеално в гамата CombiSet. Здравото черно защитно стъкло може да се използва и за допълнителна повърхност. Везните също са снабдени с дисплей с голям контраст и практична функция за тариране.
Плоча за тепаняки
Плочата за тепаняки Ви предлага много възможности да реализирате бързо и надеждно своите кулинарни артистични умения. Специална характеристика: когато плочата е студена, повърхността й е равна. При нагряване плочата се хлътва леко към центъра с цел оптимално събиране на течностите.
Цифри като пример за предимствата на продукта