Иновацията за идеални резултати

Exclusive to Miele
Най-добрата система за течен перилен препарат на пазара!
Институтът по изпитване Hohenstein в Германия направи тестове на автоматичната 2-фазна система за дозиране с перилните препарати UltraPhase 1 и UltraPhase 2 на Miele. Тестовете потвърдиха отличните резултати от изпирането по отношение на премахване на петна, степен на белота и действие, предотвратяващо посивяването на тъканите, както и точността на дозиране.
Exclusive to Miele
Система TwinDos®*
Постигайте идеални резултати всеки път: благодарение на иновативната дозираща система TwinDos®*, вграденият препарат UltraPhase 1 и 2 се дозира автоматично, позволявайки Ви да пестите препарат до 30 % в сравнение с ръчно дозиране. UltraPhase 1 гарантира перфектна чистота и искрящи резултати за цветно и бяло пране. С UltraPhase 2 в идеалния момент се добавя избелващ агент, за да се гарантира, че дори упоритите петна са премахнати напълно.
Exclusive to Miele
Двуфазната система на Miele осигурява по-чист и по-задълбочен резултат от пране от конвенционалните течни перилни препарати, които не съдържат избелващи агенти, тъй като те биха унищожили другите съставки. Отделното съхранение и подаване на UltraPhase 1 и 2 на Miele дават възможност за използване на избелващи вещества в системата TwinDos®.
Exclusive to Miele
Активните съставки в UltraPhase 1 разтварят мръсотията и премахват петна като масло, мазнини, протеини и нишесте. С UltraPhase 2 избелващият агент се добавя в подходящия момент по време на процеса на пране и премахва дори упорити петна като кафе, чай, плодов сок или червено вино. Усетете химическата лаборатория на Miele и почистващата производителност на UltraPhase 1 и 2 на www.miele.de (Продукти – почистващи продукти на Miele).
Exclusive to Miele
За да защитим нежната кожа, сега предлагаме версия на перилни препарати Sensitive UltraPhase 1 и 2, която е изцяло без оцветители и аромати. Чрез използване на деликатни перилни препарати давате на кожата си време да се възстанови и се пазите от алергии. А прането Ви? Перфектно почистено и поддържано – можете да разчитате и на това.
Патент EP 2 784 205 Цифри като пример за предимствата на продукта