Правилното решение за всяка монтажна ситуация

Тънки аспиратори
Практически невидими: тънките абсорбатори Miele се монтират в стената. В зависимост от модела под шкафа се вижда само тънък контролен панел от неръждаема стомана или черен обсидиан. Перфектното прилягане за особено минималистични кухни е вариантът с прозрачен стъклен панел.
Аспиратори с долен монтаж
Ако не искате да губите място за съхранение в стенния шкаф, аспираторът Miele за вграждане отдолу е най-доброто решение. Тези компактни и високопроизводителни аспиратори се инсталират лесно под шкаф или на стената като самостоятелни уреди със стенен монтаж. Особено подходящи за малки кухни. 
Смукателни вентилатори
Кухнята с персонализиран дизайн – например с атрактивен аспиратор – може да бъде снабдена със смукателни вентилатори. Този вид вентилатори осигуряват неограничена свобода на планирането и проектирането. Идеален за правени по поръчка аспиратори във Вашата кухня. Вдъхновете се от собственото си въображение! 
Телескопични аспиратори
Ако искате аспираторът да не се вижда изобщо, телескопичният аспиратор на Miele е това, което Ви трябва. Аспираторът с монтиран панел като на кухненските шкафове се скрива дискретно в реда стенни модули. Невидим, когато е изключен, този аспиратор се слива идеално с фона и е отличен за кухня с дискретен дизайн. 
Аспиратор върху плота извлича парите, където и когато бъдат произведени. Miele предлага две версии на аспиратора върху плота: индивидуално конфигурируем с елементи SmartLine или напълно вграден в индукционен готварски плот.
Цифри като пример за предимствата на продукта