Първокласен дизайн и технология в широк мащаб

Впечатляващ външен вид
Невероятният външен вид на уредите MasterCool Ви дава представа за прецизността и отдадеността, които са вложени в избора и обработката на материалите. Несравнимият външен вид отразява изключителното внимание към детайлите.
Ненадминато качество
Съвършенство и прецизност от най-високо качество. Всичко започва с избора на правилните материали. Висококачествени стъклени рафтове, пластмаса, която не се надрасква, и здрави алуминиеви рамки характеризират най-високото качество. Знанията и опитът са най-добрите съветници по пътя към висококачествените крайни продукти.
Дизайн в най-добрия му вид
Не може да се желае нищо повече от уникалните специални функции на вътрешния шкаф. Хоризонталните линии подчертават изчистения дизайн. Неподвластният на времето дизайн на вътрешния шкаф подпомага перфектното осветление на уреда без отблясъци.
Максимално удобство
Хладилните уреди MasterCool предлагат ежедневно най-доброто по отношение на удобството, като например идеални условия за съхранение на хранителните продукти, подаване на лед и вода, брилянтно проектирано осветление и лесен потребителски интерфейс. Хладилните уреди MasterCool отговарят на най-строгите изисквания на Вашите ежедневни потребности.
Разнообразие в голям мащаб
Всички видове уреди на Miele се предлагат с мащабния дизайн MasterCool – от хладилника до шкафа за вино. С разнообразието от модели и ширини и избора на панти на вратите вариантите за съчетаване на уредите MasterCool са безгранични.
С разработването на уредите MasterCool с голяма вместимост Miele установява нови стандарти. Висококачественият дизайн, впечатляващите иновации и несравнимите функции за удобство са съчетани в хладилни уреди от най-висок калибър. Благодарение на MasterCool можете да изпитате удоволствие и удобство на съвсем различно ниво.
BrilliantLight задава нови стандарти в нашата серия MasterCool. Няколко ленти за LED осветление осветяват перфектно целия вътрешен шкаф и достигат до всеки ъгъл на уреда, показвайки охладените продукти в перфектна светлина.
Цифри като пример за предимствата на продукта