Как бихте желали да бъде инсталиран Вашият уред? 

Свободностоящ, вграден или вграден под плот? Как бихте желали да бъде инсталиран Вашият уред? С Miele имате всички опции. Перфектният охлаждащ уред – за максимално удобство и перфектна хармония на дизайна във Вашата кухня. 
Уреди за вграждане 
Вградените уреди могат да бъдат оборудвани с преден панел, за да пасват на Вашата кухня, или с преден панел Miele от неръждаема стомана. Вградените хладилници Miele предлагат широка гама от различни височини на нишите и индивидуални интериорни елементи в качеството, което очаквате от Miele.
MasterCool 
Уредите за вграждане от серията MasterCool предлагат комбинация от идеално интегриране в кухнята Ви и максимален обем. Различни опции за комбиниране позволяват също напълно персонализирани решения, които отговарят на най-високите изисквания по отношение на материали, дизайн и качество. 
Свободностоящи уреди 
Освен по отношение на дизайна, предимството на свободностоящите уреди е, че те може лесно да се вземат, когато се премествате, и да се монтират в новата Ви кухня. Благодарение на голямото разнообразие от различни повърхности – от класическо бяло до модерни чела от стъкло и неръждаема стомана – ние предлагаме висококачествен и удобен дизайн за интериора.
Шкафове за вино 
Шкафовете за вино на Miele осигуряват оптимални условия за съхранение на Вашата винена колекция. С индивидуално контролирани температурни зони за различни видове вино, Вашите червени и бели вина се обслужват с гарантирано професионално качество. Шкафовете за вино Miele са не само професионално оборудване за познавачи, но са и престижна дизайнерска мебел за Вашия дом. 
Цифри като пример за предимствата на продукта