Какъв вид уред бихте искали?

Miele предлага уреди, които идват оборудвани със специализирани характеристики, за да съхраняват храната свежа, да я охлаждат или да я замразяват – всичко при оптимални условия. Те допринасят за здравословния и модерен начин на живот. 
Хладилници 
Хладилниците Miele са проектирани така, че да запазват храната Ви свежа по ефективен и добре организиран начин. Нашите иновативни и интелигентни системи за свежест PerfectFresh Active и зона PerfectFresh Pro гарантират оптимална свежест на храната за дълго време. Те позволяват на храните да се съхраняват до пет пъти по-дълго в сравнение с конвенционалните чекмеджета за плодове и зеленчуци, за по-икономично използване на Вашите хранителни ресурси. Изберете “Вашата Miele” от впечатляващата гама модели.
Хладилници с фризер 
Тези уреди осигуряват много място за съхранение на свежи хранителни продукти, както и на замразени храни, като и хладилникът, и фризерът имат собствена врата. Хладилниците с фризер Miele съчетават удобно и деликатно съхранение на свежи хранителни продукти – особено в чекмеджетата PerfectFresh Active и зона PerfectFresh Pro – и замразени храни в един уред.
Фризери 
Фризерите Miele са мощни и ефективни и могат да служат за пример по отношение на организираност и функционалност. Те могат да бъдат инсталирани самостоятелно или в съчетание със съответстващ хладилник Miele. Дизайнът се характеризира със семпъл, неподвластен на времето стил. Вътрешните характеристики също са впечатляващи, например отличната ефективност на замразяване до -26 °C.
Цифри като пример за предимствата на продукта