Коя система за свежест предпочитате?  

Прясната храна е в основата на пълноценен, здравословен живот. Плодовете и зеленчуците трябва да се консумират хрупкави и свежи както при купуването им на местния пазар. Но кой има времето да купува пресни продукти всеки ден?Освен качеството на хранителните продукти при покупката, важни са и правилните условия на съхранение. Те определят колко прясна, вкусна и здравословна ще бъде храната, когато я приготвяте за консумация. Решението: системите за свежест на Miele, състоящи се от PerfectFresh Pro, PerfectFresh зона и DailyFresh.
PerfectFresh Pro зона
Храната остана свежа до пет пъти по-дълго време. В автоматично контролираните температурни зони при температури между 0 и +3 °C месото, рибата и много видове млечни продукти остават свежи до три пъти по-дълго.  Плодовете и зеленчуците запазват свежестта си до пет пъти по-дълго – благодарение на оптимизираното управление на влажността в чекмеджето. Освен това яркото LED осветление е вградено за перфектен изглед към храната.  
PerfectFresh
С PerfectFresh храната остава свежа за до три пъти по-дълго време. Температурният диапазон от 0 °C до +3 °C предлага идеални условия за значително по-дълъг срок на годност за месо, риба и много млечни продукти. Плодовете и зеленчуците в отделенията с контролирана влажност се съхраняват при идеални условия в отделение с регулиране на влажността. Важните хранителни вещества, вкусът и текстурата се запазват за дълго време – за забележимо подобрена свежест. 
DailyFresh
Просторните чекмеджета в отделението на хладилника предлагат място за много пресни хранителни продукти. Регулируемите отвори в чекмеджето осигуряват ефективно запазване на влажността. Благодарение на това, плодовете и зеленчуците остават свежи и хрупкави значително по-дълго време. 
Цифри като пример за предимствата на продукта