Коя система за замразяване предпочитате? 

Замразяването е най-доброто решение за дългосрочно съхранение на храна. Този метод запазва жизненоважни хранителни вещества и аромати за дълго време, а храната е налична при нужда.С модерната технология на замразяване хладилните уреди на Miele държат под контрол ниските температури надеждно и удобно – за перфектни резултати и отлична наслада от храната. 
Система NoFrost
Със системата NoFrost никога повече няма да Ви се наложи да размразявате охладителя Miele. Циркулационната охлаждаща система разпределя студен, сух въздух равномерно, така че вътре не се образува лед. Освен това по замразените продукти не се образува лед, няма леден пласт по вътрешността, чекмеджетата могат винаги лесно да се отварят и затварят. Системата NoFrost осигурява максимално удобство при замразяване и Ви спестява размразяването – завинаги. 
ComfortFrost
С ComfortFrost фризерът се нуждае много по-малко от размразяване. Благодарение на разположението на изпарителя в задния и страничните панели, натрупването на лед вътре в хладилника е много по-бавно. Това Ви спестява усилието за често размразяване. 
DuplexCool
Хладилникът и фризерът имат отделни въздушни вериги, които осигуряват оптимален климат и в двете. Освен това между двете зони няма обмен на въздух. Освен това няма обмен на въздух между двете зони.Това предотвратява прехвърлянето на миризми от храни като риба, лук или сирене върху други храни във фризера. DuplexCool осигурява най-безопасните условия на съхранение на хранителни продукти в комбинираните хладилници.
Цифри като пример за предимствата на продукта