Препарати за поддръжка на уредите

Оптимални грижи за вашите уреди Miele

Пералня
Искате дрехите Ви да са винаги изпрани идеално във Вашата пералня Miele. Ето затова Ви препоръчваме да почиствате пералнята редовно, за да гарантирате, че ще работи отлично през целия си експлоатационен срок. С почистващите вещества Miele за перални всички отлагания се премахват без следа. Това третиране гарантира работата на Вашата машина.
Съдомиялни
Отлично измиване на съдовете може да бъде постигнато само в хигиенично чиста съдомиялна. Затова е важно да се отстранят всякакви евентуални отлагания на котлен камък и мазнини. За целта Miele предлага гама препарати за почистване и премахване на варовик. Тези препарати са разработени специално за съдомиялните Miele и гарантират отлична хигиена, дори в по-стари уреди.
Вградени кухненски уреди
Упоритите петна често са неизбежни при работа в кухнята. Изборът на правилния почистващ препарат е много важен, за да се гарантира, че петната ще бъдат напълно премахнати, повърхностите ще бъдат защитени от повреждане и ще изглеждат като нови по-дълго време. В тази връзка Miele предлага специални препарати за почистване и грижи с цел оптимална грижа за Вашите кухненски уреди Miele. Тези препарати правят старателното почистване на уредите лесно като детска игра.
Цифри като пример за предимствата на продукта