Размери на уредите в Miele

За компактни ниши 
Този модел се монтира в ниши, които са с височина 45 cm и ширина 60 cm. Това е практично решение при ограничено пространство или ако имате нужда само от малка фурна и бихте искали да използвате височината на нишата за допълнително място за съхранение. Друг вариант е да се комбинира със затоплящо чекмедже Gourmet като ефективен начин на използване на ниша с височина 60 cm. Отделението на фурната от 49 литра включва три нива на рафтове, което осигурява много опции за използване. 
Включени са още опции 
Повече опции, повече удобство: с 5 нива, отделението на фурната от 76 литра предоставя достатъчно място за творческо готвене. За да разширят още повече гамата от опции, готварските печки и фурните с ширина 55 cm включват също чекмедже под отделението на фурната, което може да се използва за подгряване на съдовете. Комплектът е с обща височина от 76 cm. 
Класическата опция 
Стандартна, но никога скучна: нашата класическа опция е с ширина 60 cm и височина 60 cm. С 5 нива, отделението на фурната от 76 литра предоставя достатъчно място за всякакви приложения. 
Изключително голямо отделение на фурната 
Необходимо е място за още? Можете да готвите удобно цели пуйки или няколко печива едновременно в нашите фурни с ширина 90 cm. Те предоставят три нива и 90-литрово отделение на фурната, което Ви позволява да разгърнете своето креативност. За монтаж е необходима ниша с височина от 48 cm. 
Цифри като пример за предимствата на продукта