Спестяваща пространство и универсална

Готвене на пара
Готвенето на пара е един от най-здравословните начини за приготвяне на храна. Но какво я прави толкова здравословна? Храната се приготвя на сравнително ниска температура – за разлика от конвенционалните методи, при които температурата често е много висока, това гарантира запазване на важните витамини и минерали. Същевременно готвенето на пара е без директен контакт с вода, така че храната запазва наситените си аромати. Ценните предимства на готвенето на пара са научно доказани. Съдържанието на витамин C е значително по-високо при приготвената на пара храна. Например при готвене на пипер в парна фурна, той съдържа толкова хранителни вещества, колкото и суровият пипер – добри новини за Вашето здраве и за вкусовите Ви рецептори.
Готвене и печене
Перфектни резултати всеки път: благодарение на универсалните функции на фурната, като конвенционално нагряване, горно или долно нагряване, цял или икономичен грил, грил с вентилатор или интензивно печене гарантират перфектно приготвяне на всяко ястие. За допълнително удобство по време на готвене, сондата за храна DGC Pro следи вътрешната температура, изчислява автоматично продължителността на готвене и спира процеса в точния момент, когато бъде достигната зададената вътрешна температура.
Интелигентна комбинация 
С DGC, режимът на работа Moisture plus (Допълнително влага) ви позволява да добавяте голямо количество пара към процеса на готвене, създавайки повече влага – така че можете да се насладите на красиво мек хляб с лъскава коричка и други сочни печива.А с DGC Pro можете да регулирате климата за готвене още по-прецизно, като зададете процента на влага и комбинирате няколко етапа на готвене. DGC Pro може да комбинира влажна и суха топлина в нов режим на работа, комбинирано готвене, предлагащ три функции в един уред.
Цифри като пример за предимствата на продукта