Принцип 3 в 1 за максимална гъвкавост

Повече аромат, повече важни хранителни вещества 
Готвенето на пара е един от най-здравословните начини за приготвяне на храна. Но какво я прави толкова здравословна? Храната се приготвя на сравнително ниска температура – за разлика от конвенционалните методи, при които температурата често е много висока, това гарантира запазване на важните витамини и минерали. Същевременно готвенето на пара е без директен контакт с вода, така че храната запазва наситените си аромати. Ценните предимства на готвенето на пара са научно доказани. Съдържанието на витамин C е значително по-високо при приготвената на пара храна. Например при готвене на пипер в парна фурна, той съдържа толкова хранителни вещества, колкото и суровият пипер – добри новини за Вашето здраве и за вкусовите Ви рецептори.
Перфектни резултати при печене 
Перфектни резултати всеки път: независимо какъв тип храна приготвяте, пълноценните функции на фурната, като конвенционално нагряване, горно или долно нагряване, цял или икономичен грил, грил с вентилатор или интензивно печене гарантират перфектно приготвяне на всяко ястие. За допълнително удобство сондата за храна следи вътрешната температура, изчислява автоматично продължителността на готвене и спира процеса автоматично, когато бъде достигната зададената вътрешна температура.
Интелигентна комбинация 
Температурата в отделението на фурната може да се регулира внимателно по време на готвене за още по-добри резултати при печене на тестени изделия и печене – хлябът ще става толкова мек и с прекрасна коричка – точно като от пекарна. И Вашите печени ястия ще са с качество като от ресторант. Това е така, защото всеки тип храна има нужда от конкретно количество влага и да се готви на различна температура в различни моменти от процеса на готвене. При хляба нещата стартират незабавно: парата се впръсква през първите няколко минути – по този начин хлябът втасва по-добре. Месото, от друга страна, се приготвя при по-голяма топлина, след което се добавя допълнително влажност и продължава да се готви при намалена температура. Този метод води до особено равномерни резултати на готвене и несравними аромати.
Цифри като пример за предимствата на продукта