Наслада без ограничения

Готвене на пара през вековете 
Откъде идва идеята за готвене на пара? Произхожда от Китай, където готвенето на пара е било предпочитан начин на готвене на храна от хилядолетия: двустенни съдове, изработени от бамбук, се поставят един върху друг с различни хранителни продукти във всеки съд. След това храната се приготвя нежно и здравословно. Предимствата на този специален метод на готвене са били подценявани дълго време в западния свят. Miele надгражда върху първоначалната традиция на готвене на пара и го съчетава с иновативни идеи и технологии. Парната фурна на Miele въвежда този чудесен метод на готвене във Вашата кухня заедно с редица предимства. Насладете се на удобно и здравословно готвене и на невероятни вкусове. 
Изключителен опит 
През есента на 2016 г. Miele произвежда милионната си парна фурна. Тази цифра илюстрира една история на успеха, тъй като само преди 20 години домашните парни фурни са били рядкост в кухнята. Именно Miele помага на този продукт да пробие – и до днес предлагаме най-широката гама от парни фурни и комбинирани продукти.  
Цифри като пример за предимствата на продукта