Деликатно готвене за максимална наслада

За изключителен вкус 
Максимален вкус: методът на готвене су-вид гарантира чисто кулинарно съвършенство. Основното предимство на този метод е, че храната се приготвя напълно равномерно с цел достигане до специфична вътрешна температура. Това гарантира, че повърхността на храната не е прекомерно сготвена. Тъй като ароматите не могат да реагират с кислород, храната запазва целия си вкус, заедно с витамините и хранителните вещества. Като допълнително предимство загубите при готвене са значително намалени в сравнение с конвенционалните методи на готвене, защото влажността остава в храната. Вакуумирайте храната си заедно с подправките или маринатата преди готвене су-вид за преживяване с наситен вкус. Резултатите от готвенето винаги могат да се повторят. 
Най-крехкото месо 
Крехко и вкусно – методът на готвене су-вид приготвя телешко, свинско или птиче месо много бавно при постоянно ниска температура, което прави месото изключително сочно и крехко. Клетките на месото се отпускат, но соковете остават вътре. Също така е невъзможно да преварите храната. Но ако все още желаете ароматите на печеното? Няма проблем: просто поставете храната върху котлона преди вакуумиране или след готвене су-вид. Това ще гарантира идеално приготвяне отвътре и отвън. 
Цифри като пример за предимствата на продукта