Резервни части и аксесоари

Ersatzteile & Zubehör

Резервни части и аксесоари

Оригиналните резервни части на Miele гарантират правилното функциониране на уреда в случай на ремонт от сервизен техник на Miele или от оторизиран търговец по сервизното обслужване. За да помогнем нашите уреди да станат още по-лесни за ползване от Вас и за да разширим възможностите им, ние предлагаме широка гама оригинални аксесоари на Miele. Избрани резервни части скоро ще бъдат налични за покупка онлайн в нашите магазини за резервни части.

Защо да използваме резервни части и аксесоари?

Когато купувате оригинални резервни части и аксесоари на Miele, може да сте сигурни, че те са идеално пригодени за Вашия уред. Същите стандарти за качество, които се прилагат към нашите уреди, се прилагат и към оригиналните резервни части и аксесоари на Miele. Когато купувате уред Miele, Вие правите съзнателния избор да вземете най-доброто качество. Ето защо трябва винаги да разчитате на резервни части и аксесоари директно от производителя. Само оригиналните резервни части и аксесоари на Miele имат качеството да гарантират надеждното функциониране на Вашия уред. Широката гама оригинални аксесоари на Miele Ви улеснява в използването на уредите по един по-ефективен и по-удобен начин.

Поръчка на резервни части и аксесоари

Можете да поръчате оригинални резервни части и аксесоари на Miele за Вашия домакински уред много лесно на телефон 0700 20 602 или на е-mail: service@miele.bg

Контакт