Технология за миене на съдове

Безупречните резултати и Miele Professional вървят ръка за ръка. И уникалните миялни с прясна вода на Miele, и миялните с резервоар Professional за огромни планини от съдове комбинират цялостно почистване и отлични нива на хигиена с изключително кратки времена на работа и отлични почистващи резултати за нула време.

Повече за технологията за миене на съдове

Перилна технология

Нашата технология за пране гарантира хигиенично чисти резултати. А патентовани технологии като барабана тип пчелна пита осигуряват деликатна грижа за тъканите, комбинирана с първокласно почистване и изсушаване. Гладачните машини Miele Professional осигуряват перфектен висококачествен завършек.

Повече за перилната технология

Медицинска технология

Систематична безопасност — за изключителни резултати при почистване и стерилизация. Отлична обработка на инструменти и лабораторна стъклария благодарение на иновативна технология на уредите, обширна гама аксесоари и програми, съобразени с приложението.

Повече за медицинската технология

Сервизно обслужване

Когато закупите продукт Miele Professional, получавате и първокласно обслужване. Ние предлагаме отлична техническа поддръжка от специално обучени сервизни техници. Оставяйки ви да се концентрирате върху основния ви бизнес.

Повече за сервизното обслужване