Концентрирана мощност за бързо загряване

Функция WaterBoost
Индукционните плотове за вграждане Miele с WaterBoost осигуряват максимална мощност до 5,5 kW при зона за готвене 28 cm за тигани с диаметър над 24 cm. Благодарение на голямата мощност можете да загреете например 2 l вода за 2 минути и 38 секунди. Допълнителната функция TwinBooster позволява максимална мултифункционалност, така че зоните за готвене да се използват едновременно.
Функция TwinBooster
Когато функцията TwinBooster се включи на степен 2, цялата мощност на двете зони за готвене може да се използва, за да се създаде една обща зона. Това намалява значително времето за загряване. Когато Booster се включи на степен 1, има достатъчно мощност, за да се използва втората зона за готвене. 
Технология PowerFlex
Зоните с технологията PowerFlex са особено многостранни и гъвкави. Отделни готварски съдове, особено големи тигани за паста или тави: всички те могат да бъдат използвани без проблем. Ненадминатата скорост е уникална, благодарение на усилената мощност до 7,4 kW. От само себе си се разбира, че технологията PowerFlex разполага и с изпитаната функция на Miele TwinBooster. 
Цифри като пример за предимствата на продукта