Правилната рамка за дизайна на вашата кухня

Класик–газови котлони с улей от неръждаема стомана
Класическата рамка от неръждаема стомана и вдлъбнатият дизайн придават на тези газови плотове за вграждане професионален вид. В хармония с рамката на плота за вграждане, бутоните от неръждаема стомана са разположени отпред. Отделните поставки за съдове Ви дават възможност да местите тиганите лесно и да ги почиствате лесно благодарение на емайлираната им повърхност. 
Интегрирани – плоски газови плотове
Тези газови плотове за вграждане са с изключително плитки корита, които се вписват ненатрапчиво в оборудваната кухня. Висококачествените поставки за съдове от емайлиран чугун могат да се мият безопасно в съдомиялна. Управляват се чрез метални въртящи се кръгли бутони. Плитките газови плотове за вграждане с основа от неръждаема стомана са снабдени с висококачествена интелигентна електроника. Те са оборудвани с усъвършенствани функции като QuickStart и GasStop
Елегант – газови плотове с керамичн стъкло
Газовите плотове за вграждане със стъклокерамика имат елегантно излъчване. Висококачествените поставки за съдове от емайлиран чугун се мият в съдомиялната и осигуряват много пространство и стабилна основа за тенджери и тигани с всякакви размери. Солидните метални въртящи се бутони излъчват качеството на Miele. Тези елегантни плотове за вграждане могат да се похвалят с интелигентна електроника от средния клас нагоре, включително таймер и други функции, осигуряващи повече удобство на потребителя. 
Цифри като пример за предимствата на продукта