Коя серия дизайни предпочитате?

Обичате ли аромата на прясно смляно кафе? Обичате ли да избирате предпочитаните си разновидности от всички сортове кафе и чай по света? Ако обичате това, самостоятелните кафе машини cm6 и cm7 на Miele са идеални за Вас. Можете да регулирате всички настройки на машината, за да отговарят на Вашия вкус. Свободностоящите кафе машини на Miele ще стоят добре навсякъде във Вашата кухня – или дори в хола, в зимната градина или другаде, където пожелаете да се насладите на ароматно прясно кафе, приготвено с докосване на един бутон.
CM7
Моделът CM7 на Miele е създаден за познавачи – дори дизайнът му. Отличният му корпус е проектиран с изчистени линии в стила на класическите кафе машини с постоянен филтър. Изчистеният външен вид и високото качество на материалите превръщат CM7 в атракция в дома и офиса. Уредът се предлага в луксозно Obsidian black черно и елегантно Brilliant white бяло.
CM6
Компактната cm6 също впечатлява със своите изчистени линии. Отличителният дизайн е подчертан от цветните контури, които я превръщат в акцент на всяка кухня. Имате избор между Obsidian Black черно, Lotus бяло или Graphite сиво.
Сензорно управление CM
Благодарение на удобното CM сензорно управление, CM7 е особено лесна и интуитивна за използване. Можете да избирате и регулирате предпочитаните си напитки с няколко докосвания. Благодарение на ясните бели символи на черен фон дисплеят се чете много лесно, но остава дискретен.
Органи за управление DirectSensor
Използването на DirectSensor със съвременна сензорна функция осигурява най-голямо удобство. Всички бутони са прилежно подредени около четириредовия текстов дисплей; навигацията е лесна и интуитивна. Изберете предпочитания кафе специалитет чрез един от четирите основни символа; след това можете да изберете необходимите допълнителни функции от лентата с бутони под дисплея.
CM5
Новата серия CM5 е впечатляващ продукт с иновативна технология отвътре и ексклузивен дизайн отвън. Няма значение дали е ненатрапващо се графитеносива, класическа обсидиановочерна или страстна малиненочервена: компактната свободостояща кафе машина Ви позволява да изразите себе си. За още повече екстравагантност можете да изберете модел Graphite сиво или Rosé gold с ексклузивен PearlFinish.
Цифри като пример за предимствата на продукта