Седнете и си починете с AutoDescale*

Самопочистване
Почистването и поддръжката на кафе машината никога не са били по-лесни и без усилия. Благодарение на патентованата функция AutoDescale CM7500, CM 7550 и CM 7750 се почистват автоматично от котлен камък*. Всеки ден, в избран от Вас час – например през нощта – уредът се почиства сам от варовик с помощта на касетата в задната му част. Така не се образува упорит варовик.
 
Ежедневното почистване също е лесно като детска игра. Уредите в серията CM5, CM6 и CM7 изплакват напълно автоматично тръбите за мляко с вода, която се взема от контейнера за вода, без да са необходими допълнителни усилия от Ваша страна. Допълнителни програми за почистване осигуряват съвършено удобство. Модулът за приготвяне може лесно да се сваля за почистване. Всички подвижни пластмасови части са с покритие ComfortClean и поради това могат да се мият в съдомиялна.
Почистването и грижите за кафе машината никога не са били по-лесни и без усилия. Без повече необходимост от сложна поддръжка на уреда – cm7 се грижи за това автоматично, дори за почистването от котлен камък.
Патент: EP 2705783 B1, US 201400060338 A1 Цифри като пример за предимствата на продукта