Какъв тип уред бихте желали?

Цилиндрични прахосмукачки с и без торбичка
Цилиндричната прахосмукачка е с традиционната форма на шейна и Ви следва лесно из помещенията благодарение на гладко движещите се колелца. Теглото на уреда ляга почти изцяло върху пода. Това Ви дава възможност да почиствате удобно големи площи. 
Различни видове прахосмукачки Miele
Miele предлага уреди за грижи за пода с различни конструкции. Тук ще видите общ преглед. Кой е точният модел за Вас зависи от пространствените изисквания и Вашите лични предпочитания. 
Прахосмукачка робот: прецизна, ефективна
Прахосмукачките роботи с батерии работят напълно самостоятелно дори когато не сте си у дома. Чрез камерите и сензорите си прахосмукачката робот на Miele разпознава помещението и всички препятствия. Благодарение на систематичната навигация тя работи старателно и ефективно, дори в помещения с много мебели.
Вертикални прахосмукачки: мощни
Правата прахосмукачка Dynamic U1 на Miele е специалист по износоустойчиви килими, по които се ходи много. Тя може да се използва и за твърди подове, тъй като въртящата се четка се изключва лесно. Тази прахосмукачка се бута отпред.
Прави прахосмукачки: леки и маневрени
Благодарение на компактния си дизайн тези уреди са идеални за богато обзаведени помещения. Правите прахосмукачки на Miele се пренасят лесно и не заемат много място. По време на почистване уредът се бута пред потребителя. 
Цифри като пример за предимствата на продукта