Пране и сушене в един процес и един уред

Сушилните Miele Ви позволяват да перете пълен барабан с пране. Понеже прането изисква повече място за сушене, обаче, количеството, което може да се изсуши по време на всеки цикъл, трябва да е по-малко. Ако регулярно трябва да перете и сушите големи обеми, препоръчваме пералня и отделна сушилня. Два отделни уреда Ви позволяват да перете и сушите едновременно – така че по-бързо да можете да се справите с тази планина от пране. Каквото и решение да изберете, нашите уреди осигуряват идеално почистване и прецизни резултати при сушене. Или с други думи – грижа за прането, направено от Miele.Способни да обработват последователно 5 kg пране за изпиране и сушене, нашите компактни уреди са идеални за едночленни домакинства или тесни монтажни ситуации.За 2 души или повече препоръчваме нашия XL модел, стига да има достатъчно място. За семейства, които се справят с големи количества пране, два отделни уреда е перфектният избор за едновременно пране и сушене.
Прав панел за управление
Пералнята със сушилня с прав панел може да бъде идеално интегрирана във Вашата кухня. Просто я плъзнете под работен плот, който е висок поне 85 cm. Като алтернатива, капакът на уреда може да бъде заменен с комплект за вграждане под плот. Тогава комбинираната пералня със сушилня ще може да се побере под работен плот с височина 82 cm.
Тази широкоформатна пералня със сушилня е идеална за домакинства с големи количества пране. С монтажна дълбочина от 67 cm, могат да се изперат и да се изсушат до 6 kg пране в един процес. Ако желаете само изпиране, уредът може да бъде зареден с до 9 kg пране. Моделът XL е свободностояща машина и има наклонен контролен панел, което улеснява прочитането на дисплея.
Цифри като пример за предимствата на продукта