Деликатна грижа там, където е необходимо

Благодарение на перфектното взаимодействие на четири иновативни функции, Вие винаги се радвате на перфектни резултати от прането и сушенето. Барабанът тип пчелна пита Miele, гарантира че любимите Ви дрехи се обработват внимателно. Функциите PerfectDry и Thermospin осигуряват прецизни – и особено екологични – резултати от сушенето. И благодарение на функцията PerfectCare, вече не е необходимо да премахвате ръчно пухчетата, защото Вашият уред Miele го прави автоматично вместо Вас. 
Деликатна грижа там, където е необходимо 
Технологията PerfectCare е перфектната комбинация от четири интелигентни функции, които осигуряват оптимални резултати от прането и сушенето:барабанът тип пчелна пита Miele гарантира, че любимите Ви дрехи се обработват внимателно.PerfectDry е електронна функция за контрол на остатъчната влага, която постига прецизни и особено екологични резултати от сушенето. В зависимост от модела, пералните и сушилните Miele предлагат до 5 различни нива на сушене. Това означава, че прането Ви винаги достига желаната степен на изсушаване.Функцията Thermospin спестява време и енергия. Още преди да започне цикълът на сушене, Вашите дрехи се сушат в топъл въздух, докато скоростта на центрофугиране постепенно се увеличава. Това означава, че съдържанието на вода спада дори преди да започне действителният цикъл на сушене.Автоматично премахване на пухчета: вече не е необходимо да ги премахвате на ръка, защото Вашият уред Miele го прави автоматично вместо Вас в отделна програма.
Спестява време и енергия. Още преди да започне цикълът на сушене, Вашите дрехи се сушат в топъл въздух, докато скоростта на центрофугиране постепенно се увеличава. Това означава, че съдържанието на вода намалява дори преди да стартира действителният цикъл на сушене.
Цифри като пример за предимствата на продукта