Иновативни и изтънчени

DualSteam
Извеждайки външното генериране на пара на следващо ниво, Miele оборудва всички парни фурни с височина 45 cm с новата си технология DualSteam. Благодарение на мощния генератор на пара (3,3 kW) отделението на фурната загрява за нула време, така че не се налага да чакате дълго, за да поставите храната си вътре. Специалната подредба и разположение на двете дюзи DualSteam гарантира, че парата навлиза в отделението на фурната при висока скорост и се разпространява сред съдовете за готвене много бързо и равномерно – така че храната Ви се приготвя равномерно за идеални резултати.
MonoSteam
Най-добрата технология за по-малки отделения на фурната: MonoSteam е специално разработена, за да изпълни изискванията на нашите пестящи място настолни парни фурни, за да гарантира вкусни ястия всеки път. Генераторът на пара се намира вътре във водния резервоар и парата се изпомпва в отделението на фурната бързо чрез входния отвор за парата. Тази технология гарантира идеално приготвени ястия от нашите по-компактни уреди. 
PowerSteam
Оригиналната парна технология все още се представя превъзходно, дори след 35 години, чрез своята способност да генерира бързо пара. Уредът загрява изключително бързо благодарение на мощния 5,0 kW парен генератор. Като допълнително предимство, готвенето с налягане при 120 °C постига възможно най-кратките времена на готвене, възможни с парна фурна. В резултат на това ястията се приготвят равномерно и професионално за нула време.
Цифри като пример за предимствата на продукта