Искате да общувате с вашата прахосмукачка робот?

Дисплей за състоянието 
Дисплеят за състояние Ви дава веднага цялата ключова информация например в кой режим е в момента Scout RX3 и кога ще започне следващата сесия за почистване. Само с две щраквания можете да изберете режим на почистване и незабавно да стартирате прахосмукачката робот. 
Функцията таймер може да се използва за програмиране на времето на започване на почистването. Могат да се настроят до 7 отделни таймера, което позволява почистването да започва в различни часове през дните от седмицата и в уикенда. 
Scout RX3 преминава систематично през помещенията и генерира карта на почистваната площ. Това Ви позволява да следите къде се намира Scout RX3 в даден момент и да проверите кои площи вече са почистени. 
Home Vision HD*
С функцията Home Vision можете да проверявате дали всичко е наред у дома по всяко време, докато сте навън. Като използвате предната камера, можете да наблюдавате и дейността на робота в реално време. Изображението от камерата се изпраща чрез защитено проследяване на живо до мобилното Ви устройство в криптирана форма и с отлично HD качество*
Интуитивно управление от приложение* 
Независимо дали сте в къщи, или навън – с приложението за смартфон или таблет само кажете на прахосмукачката робот къде искате да почисти и кога. Приложението Scout на Miele предлага удобни функции, за да го направите.
Предлага се за мобилно устройство (за минимални изисквания, моля, направете справка с информацията в App Store)Качеството на предаване зависи от скоростта на интернет връзката в дома ви и скоростта на мобилното ви устройство.в зависимост от модела Цифри като пример за предимствата на продукта