Защо се нуждаете от интелиг. прахосмукачка робот? 

Систематична навигация 
Miele извежда мощността на всмукване и ефективността на почистване на високо ниво на прецизност и вдига летвата на пазара, когато става дума за ефективност и акуратност. С уникалната комбинация от камери, датчици, електронни компоненти и софтуер, прахосмукачките роботи се придвижват систематично през помещенията. 
Технология за защита на мебелите
Двете предни камери на Scout RX3 позволяват разстоянията до препятствията по маршрута на уреда да бъдат изчислявани непрекъснато. Заедно с технологията за предпазване на мебелите, състояща се от 7 инфрачервени сензора отпред на уреда, препятствията се разпознават и преодоляват. Три допълнителни инфрачервени сензора под уреда надеждно го предпазват от падане по стълби. 
3D Smart Navigation 
Scout RX3 дори може да вижда наоколо в 3D. Системата Smart Navigation беше доразработена, позволявайки на прахосмукачката робот да използва стерео система с камери за много прецизно, триизмерно детектиране на помещението. По този начин уредът може да предвиди разстоянието до възможните препятствия и да маневрира около мебелите и другите обекти. Дори когато стаята е със сложна форма, Scout RX3 се движи безпрепятствено и почиства напълно. 
в зависимост от модела Цифри като пример за предимствата на продукта