Функции и потребителски интерфейси 

Широко пространство за готвене 
Благодарение на просторните зони за готвене PowerFlex XL можете удобно да поставите няколко големи тенджери една зад друга. Или използвайте практичната функция за обединение на двузоновото нагряване, за лесно свързване на зоните за готвене. По този начин едно голямо семейство може бързо и лесно да се наслади на храната си. Контролният блок ComfortSelect Plus е разположен централно под вентилатора, което гарантира лесна работа с уреда. Изберете тази версия на модела, ако обичате да готвите за много хора и с големи съдове за готвене. 
Максимално удобство на работа 
С нашите изгодни и просторни ключове SmartSelect нивата на мощност и времената могат да се задават много лесно и бързо. Можете да управлявате всяка зона за готвене лесно, чрез нейния цифров дисплей с жълта подсветка. Тази версия е оборудвана с нашите традиционни зони за готвене PowerFlex – идеалният избор, ако искате да работите удобно с уреда и като правило да готвите само с няколко готварски съдове. 
Доминираща производителност 
Често ли използвате много тенджери и тигани едновременно? Няма проблем – четирите отделни зони за готвене в тази версия на модела ви предоставят достатъчно място за това. Може да се използва цялата дълбочина на чекмеджетата в основния модул, в зависимост от инсталацията.
Гъвкаво пространство 
Дори големи съдове за готвене – като съд за фурна, скара или чиния тепаняки, могат да бъдат позиционирани идеално върху тази версия на модела благодарение на практичната функция за обединение на двузоновото нагряване в едно. Това осигурява лесен начин за свързване на зони за готвене и разширяване на повърхността на котлона.
Цифри като пример за предимствата на продукта