Посещения у дома

Miele Home Program

Програмата Miele Home: индивидуална консултация за продукт в дома Ви.

Машините на Miele са висококачествени и иновативни – закупувайки Miele, Вие получавате най-доброто. За да гарантираме насладата и дълготрайното удовлетворение от уредите и множеството функции, бихме искали да Ви направим една атрактивна оферта: Програмата Miele Home.

Тази услуга е създадена така, че да подхожда точно на Вашите нужди. Получавате изчерпателни съвети по функциите и оптималното използване на уредите Miele във Вашия собствен дом.

Заедно ние ще програмираме машините така, че да подхождат на Вашите нужди. Ще Ви обясним специфичните функции и ще Ви посъветваме по поддръжката и работата. Също така ще Ви покажем как да постигнете най-добрите резултати и ще Ви дадем ценни съвети, за да гарантираме, че ще се наслаждавате на уредите си дълго време.

Вашите предимства набързо:

  • Лично консултиране
    Експертите на Miele Ви дават индивидуален съвет – във Вашия дом, за Вашите собствени уреди.
  • Първоначална настройка на любимите Ви програми
    Чрез използване на персонализирани програми Вашите уреди може да се програмират така, че перфектно да съответстват на Вашите нужди и предпочитания.
  • Съвети и трикове за перфектни резултати
    Ще получите полезна информация за работата и поддръжката на уредите.

Фиксирана цена за програмата Miele Home

Нашата лична продуктова консултация във Вашия дом продължава два часа. Предлагаме Ви тази услуга на цена от 95 лв/час с ДДС, независимо колко домакински уреда на Miele искате да включите в консултацията.

Контакт

Допълнителна информация за изтегляне

Описание Формат Изтегляне