За всички вкусове 

Както и да аранжирате Вашите уреди, те винаги ще бъдат в перфектна хармония. Перфектната съчетаемост на лицевите панели на уредите създава хармоничен вид, без значение къде ще поставите отделните уреди, за да имате по-голяма гъвкавост, като същевременно се гарантира запазването на стила на кухнята. Можете да групирате уредите хоризонтално като панорамен дизайн, вертикално с дизайн като кула, централно като дизайн CubiQ или Т-образно. Каквито и да са Вашите изисквания по отношение на пространството и употребата, ще има опция, която да е подходяща за Вас. 
Панорамен дизайн
Всичко в един ред. Хоризонталното разполагане на нивото на погледа Ви дава най-добрия изглед към всички уреди, като Ви осигурява и удобен достъп. Естетика, която радва окото: елегантната линия в дизайна на Вашата кухня.
T-образен дизайн
Отворен за всички възможности. Необходимо е място за още? Пет уреда могат да се разположат симетрично с T-образния дизайн. По този начин остава много място до и над уредите за Вашите кухненски шкафове.
Дизайн като кула
Перфектно вертикално разположение. Стандартна фурна, парова фурна или комбиниран уред: дизайнът като кула предоставя ефективен начин за разполагане на Вашите уреди и гарантира добра използваемост.
Дизайн CubiQ
Концентрирана комбинация. Предоставя най-добрия изглед: квадратното разполагане събира Вашата страст за готвене в една област – и гарантира, че Вашите уреди са на удобна за използване височина.
Цифри като пример за предимствата на продукта