Едно просто докосване 

Вече можете да се наслаждавате на интуитивна работа със сензорен екран на четири от петте ни варианта: M Touch и M Touch S са с изцяло сензорни дисплеи. Уредите с управление DirectSensor и DirectSensor S се управляват сензорно и чрез дисплей с ясен текст. Езикът на дисплея може да се променя според нуждите на потребителя. Моделът ни с EasyControl се управлява с класически органи за управление. Различните операционни системи се базират на една и съща концепция при разработването им, която се характеризира с яснота, дълъг срок на експлоатация и висококачествени компоненти. С НОТКА ГЕНИАЛНОСТ.
Управление M Touch
Максимална елегантност и максимално удобство. Иновативният напълно сензорен дисплей предлага несравнима естетика и удобство: управлявайте Вашите уреди бързо и интуитивно с докосване или прекарване на пръст по дисплея. Много функции могат да бъдат избрани с едно докосване на пръста. Текстът и символите са винаги ясно видими. Ново: цветовете могат да се превключват на светла версия, която не е толкова ярка – перфектно, ако използвате бял уред.
Дисплей M Touch S
 Изтънчен външен вид и функция. Нашата изпробвана и тествана технология M Touch се предлага и с по-тесен дисплей – като същевременно предоставя същите функции.
Управление DirectSensor
Директен избор и ясен текстов дисплей с четири реда. Сензорните органи за управление позволяват опции, като работния режим, да бъдат избирани директно. Допълнителните функции и настройки се показват на 4-редовия дисплей с ясен текст
Управление DirectSensor S
Директен избор и ясен текстов дисплей с един ред. Сензорните органи за управление позволяват опции, като работния режим, да бъдат избирани директно. Допълнителните функции и настройки се показват на едноредовия дисплей с ясен текст
Управление EasyControl
Бързо и удобно. В този случай уредът се управлява чрез два въртящи се органа за управление, които се прибират, а информация за състоянието, като например настройки за температура и време, се показва на голям 7-сегментен течнокристален дисплей.
Цифри като пример за предимствата на продукта